Scapă de Plosnite cu Profesioniștii în Dezinsectie Baia Mare

plosnite

Te-ai trezit vreodată cu mușcături misterioase pe corp și nu ai avut nicio idee de unde provin? În prima fază, probabil vei suspecta o alergie și vei merge la un medic dermatolog. Acesta îți va prescrie creme, însă dacă „bubițele” persistă, este timpul să te gândești la o altă posibilă cauză: plosnite de pat.muscatura plosnite

Uite ce trebuie să faci în această situație: începe prin a căuta atent cu o lanternă de la telefon în jurul patului, al noptierei, și inspectează dacă există pete roșii pe saltea sau cearșaf. De asemenea, caută urme negre pe care le lasă aceste insecte. Dacă nu reușești să depistezi nimic, trezește-te în jurul orei 3 dimineața, aprinde lumina și mai fă o inspecție vizuală. Plosnitele de pat sunt mai active în această perioadă și ai șanse mai mari să le observi.inspectie cu lanterna

Ce sunt aceste plosnite de pat?

Plosnite de pat (Cimex lectularius) sunt insecte mici, parazite, care se hrănesc cu sângele oamenilor și al animalelor în timpul nopții. Ele au o formă ovală, sunt aplatizate și de culoare maronie, devenind mai roșii după ce se hrănesc.ce sunt plosnitele?

Cum se hrănesc ele?

Plosnitele de pat se hrănesc prin înțeparea pielii cu ajutorul unui tub alungit prin care sug sângele. Mușcăturile lor sunt deseori nedureroase la început, dar pot deveni mâncărimi și iritații după un timp.

Unde se ascund ele?

Aceste insecte sunt extrem de abile în a se ascunde. Ele preferă locuri întunecoase și ascunse, cum ar fi în crăpăturile saltelelor, în cadrul patului, în spatele plintelor, și chiar în îmbrăcăminte sau bagaje.

Rezistența lor

Plosnitele de pat sunt foarte rezistente și pot supraviețui fără hrană timp de până la un an. Ele pot migra dintr-o locație în alta în căutarea hranei, inclusiv de la vecini sau în alte camere ale casei tale.

Ce trebuie să faci de la primul semn cu infestare de plosnite

  1. Cheamă o firmă profesională de dezinsectie specializată în plosnite de pat. Nu chema orice firmă care vine doar cu o pompă și aplică soluții la întâmplare. Caută recenzii și recomandări pe forumuri pentru a găsi o firmă care utilizează metode combinate, termice și chimice, deoarece acestea sunt cele mai eficiente.
  2. Nu încerca să rezolvi problema singur. Încercările de a elimina plosnitele fără ajutor profesional pot agrava situația. Plosnitele se pot imuniza și înmulți rapid, deoarece femelele depun numeroase ouă care eclozează la fiecare 7-10 zile.

Pregătirea pentru dezinsectie

Pregătirea corespunzătoare este esențială pentru succesul dezinsectiei:

  • Pune hainele în saci sigilați.
  • Eliberează apartamentul de cât mai multe lucruri.
  • Menține ordinea în camere, deoarece plosnitele preferă dezordinea pentru a se ascunde.

Actual Clean – Partenerul tău de încredere in eliminare plosnite

Actual Clean – Servicii Deratizare în Baia Mare este partenerul tău de încredere în servicii specializate în eliminarea plosnitelor de pat. Activăm în nordul României, acoperind județele Maramureș, Satu Mare, Bihor și Sălaj. Cu echipa noastră de profesioniști, te ajutăm să scapi definitiv de aceste insecte deranjante, asigurându-ți un mediu curat și sigur.

Nu lăsa plosnitele de pat să îți strice liniștea. Contactează-ne și elimină problema eficient și definitiv!dezinsectie plosnite de pat