De ce sa alegi Actual Clean

Home / De ce sa alegi Actual Clean

De ce sa alegi Actual Clean ?

GARANTIE 200% – in termen de 1 zi lucratoare, remediem gratuit orice operatiune . Daca constatati nereguli acestea vor fi remediate gratuit, in conditiile in care sunt operatiuni incluse in pachet si au fost omise sau executate necorespunzator.

ECONOMIE – Preturi corecte pentru serviciile oferite. Pentru ca dorim parteneriate de durata, va punem la dispozitie servicii gen abonament. Daca apelezi la un astfel de serviciu, vei economisi bani si timp !

SERIOZITATE – Tratam cu rigurozitate curatenia si ne luam in serios misiunea de a va asigura spatiul propice la birou sau la domiciliu. Solutiile oferite de Actual Clean sunt complete, bine planificate si eficiente.

PROFESIONALISM – Folosim echipamente de ultima generatie din gama KARCHER, cu ajutorul carora indepartam murdaria de orice fel. Mai mult, cu ajutorul solutiilor profesionale biodegradabile dezinfectam spatiul/locuinta , distrugand in integralitate toti germenii.

SECURITATE – Imobilul dvs. este in siguranta. Punem accent pe pregatirea profesionala a personalului nostru, selectand personal calificat si verificat (fara cazier judiciar si cu analizele medicale la zi). Personalul este strict supravegheat de catre staff-ul societatii noastre, fiind un garant in fata dvs

INCREDERE – Clientii ne recomanda ! Avem feedback-uri foarte bune de la clientii nostril, deoarece noua de pasa ! Misiunea noastra este sa avem doar CLIENTI MULTUMITI !