Servicii Ignifugare

Home / Servicii Ignifugare

IN CURAND … Clientii nostri vor beneficia de un nou serviciu la standardul si calitatea la care v-am obisnuit.

Servicii de IGNIFUGARE 

Ignifugare lemn este un procedeu specific prin care se trateaza lemnul cu substante ignifuge, care au scopul de a mari rezistenta la ardere a materialelor lemnoase.

Trebuie subliniat din start faptul ca este vorba doar despre o marire a rezistentei lemnului la foc si nu despre transformarea acestuia intr-un material complet ignifug.

Care sunt avantajele unei ignifugari ?

O ignifugare facuta corect – limiteaza sursa unui potential incendiu la focarul initial, impiedicand extinderea – costurile unei constructii sunt reduse din start, pentru ca o constructie poate fi protejata fara a se mai apela la alte solutii costisitoare anti incendiu. Costurile incheierii unei polite de asigurare vor fi mult mai mici.

Cand este necesar a se executa o ignifugare?
  1. La constructiile de natura provizorie, depozite , ateliere etc.
  2. Sarpantele din lemn
  3. Tavane, scari interioare, mascari de finisaje
  4. La expirarea perioadei de garantie a ultimei lucrari de ignifugare.

Contacteaza-ne pentru a beneficia de o oferta personalizata. Un specialist atestat in ignifugari se va deplasa sa evalueze lucrarea solicitata. Se vor executa masuratori de volum, masa lemnoasa, umiditate a lemnului, umiditate atmosferica, alte coordonate naturale sau artificiale ce pot influenta lucrarea de ignifugare. Pe baza acestor informatii societatea noastra va trimite beneficiarului un deviz estimativ.

Deviza Actual Clean ramane INNOVATION IS THE BEST THING !  Stati apoape si urati-ne pe pagina noastra de facebook : click aici https://www.facebook.com/ActualNordClean , pentru a putea fi la curent cu promotiile si lansarea acestui nou serviciu.