Curatare canapele, saltele, fotolii, tapiterii auto

Curatare canapele, saltele, fotolii, tapiterii auto

Curatare canapele, saltele, fotolii, tapiterii auto

Firma noastra de curatenie ACTUAL CLEAN iti pune la dispozitie servicii complete de curatare si igienizare  canapele, saltele, tapiterii auto.

Pentru serviciul de curatare canapele, fotolii saltele,  folosim metoda profesionala de curatare prin injectie-extractie. Aceasta garanteaza eliminarea acarienilor, a murdariei, a prafului si o igienizare in profunzime a tapiteriei dvs.

Intentionezi sa iti cureti canapeaua sau salteaua si nu stii unde? Te simti jenant atunci cand ai invitati la tine acasa? Vrei sa mergi la o curatatorie canapele sau curatatorie saltele si nu ai suficient timp? Nu ai nici suficient spatiu pentru transportul acestora?

STAI FARA GRIJI!

Acum ACTUAL CLEAN vine la TINE ACASA pentru ati rezolva aceste probleme !

Canapeaua, fotoliu si salteaua reprezinta locurile cu cel mai mult praf, bacterii si acarieni.

Recomandam curatarea canapelei, saltelei minim de doua ori pe an pentru un somn linistit si o buna sanatate a organismului tau.

In acest sens echipa noastra poate interveni pentru a-ti curata canapeaua ,  fotoliu , salteaua si pentru indepartarea mirosurile neplacute, praful, acarienii.

Iti garantam curatarea si igienizarea canapelei in profunzime (nu doar la suprafata) cu echipamente speciale ce folosesc tehnologia de injectie-extractie.

Curatare tapiterie auto la domiciliul sau la sediul dumneavoastra

Tapiteria auto este cartea de vizita a masinii tale. Daca este murdara, patata si imbacsita, cu siguranta lasa impresia unei neglijente voite.  In schimb, daca este mentinuta curata in permanenta , nu doar ca va dezvalui despre tine faptul ca esti o persoana ordonata,  ci va si crea un ambient placut pentru calatoriile de zi cu zi. Curatarea tapiteriei auto trebuie realizata macar o data pe an.

Curatarea, spalarea si igienizarea tapiteriilor se face de catre personal specializat, bine instruit, cu aparatură de ultimă generație, prin sistemul de injectie-extractie sau curatarea completa cu abur.

Aparatura folosită este din gama Karcher. Soluțiile folosite sunt din gama profesionala si sunt aprobate de toate normele interne si internaționale. La curatarea cu abur nu se folosește nici un fel de detergent sau soluții.

Tapiteriile din piele vor fi tratate cu balsamuri speciale pentru o intretinere mai usoara.

Noi reusim sa scoatem și cele mai dificile pete.

Lasa un mesaj

Your email address will not be published.