Curatenie in birouri si spatii comerciale

Curatenie in birouri si spatii comerciale

CURATENIE BIROURI SI SPATII COMERCIALE

Scapa de grija angajarii unui personal specializat , de gasirea unor produse eficiente sau de investitia in echipamente profesionale de curatat.

Externalizarea serviciilor de curatenie birouri si spatii comerciale aduce urmatoarele avantaje :

Economie – o firma de curatenie care dispune de o echipa specializata si echipamente inovative este mai ieftina, mai eficienta si mai sigura.

Productivitate – firma de curatenie actioneaza rapid, cu personal suficient pentru ca spatiul in care isi desfasoara activitatea sa fie blocat un timp minim.

Eficienta – serviciile de curatenie sunt complete, la standardate inalte, cu ajutorul unui personal si al unor echipamente profesionale si inovative. Acestea asigura o eficienta atat a resurelor economice cat si a timpului dedicat acestui serviciu.

Fie ca doresti sa ne contractezi ocazional sau permanent , fie ca ai o firma mica sau o intreprindere cu sute de angajati , poti avea incredere in profesionistii  de la “Actual Clean”.

 Noi ne adaptam oricarui spatiu si iti garantam seriozitatea si caliatea serviciilor de curatenie birouri si spatii comerciale oferite. Ne deplasam la tine daca esti din Municipiul Baia Mare si din localitatile limitrofe (Recea, Satu Nou de Jos, Baia Sprie, Tautii Magheraus, Satu Nou de Sus, etc).

Frecventa de prestare a serviciilor de curatenie birouri si spatii comerciale poate fi aleasa optand pentru una din variantele :

lunar, saptamanal sau zilnic, ori creand un program specializat.

Curatenie birouri si spatii comerciale reprezinta serviciul destinat spatiilor industriale si birouri care presupune urmatoarele activitati :

aspirarea intregii suprafeti (gresie, parchet, mocheta);
stergerea prafului de pe mobilier si echipamente electronice si electrocasnice cu solutii speciale;
scoaterea petelor de pe canapele, fotolii, covoare si mochete, acolo unde este necesar ;
spalarea, dezinfectarea si odorizarea grupurilor sanitare;
spalarea si dezinfectarea bucatariei;
golirea si curatarea cosurilor de gunoi, a scrumierelor, alimentarea cosurilor de gunoi cu saci de plastic.
Alegand serviciile noastre poti fi sigur ca spatiul tau comercial va fi pastrat curat si va proteja o imagine ce inspira profesionalism si incredere atat clientilor tai, cat si angajatilor si colaboratorilor.

Lasa un mesaj

Your email address will not be published.