Deratizare, dezinsectie, dezinfectie (DDD)

Deratizare, dezinsectie, dezinfectie (DDD)

 Servicii Deratizare , dezinfectie, dezinsectie (DDD)

Servicii de Deratizare

Deratizarea este procesul prin care se urmareste oprirea dezvoltarii rozatoarelor si ulterior eliminarea definitiva a acestora. Acest tip de interventie poate fi efectuat atat la interior, cat si la exterior si poate fi de doua tipuri: preventiv sau de combatere.

Printre masurile de combatere a soarecilor si sobolanilor se numara si eliminarea surselor de apa si hrana. In special eliminarea gunoiului menajer, care faciliteaza aparitia si dezvoltarea rozatoarelor.

Servicii de Dezinsectie

Dezinsectia este procesul prin care se urmareste eliminarea insectelor si a parazitilor, fie ei tantari, gandaci de bucatarie, purici, plosnite, paianjeni sau muste. In cadrul acestui proces de dezinsectie sunt utilizate substante toxice, reglementate de autoritatile din domeniu.

In medie o lucrare de dezinsectie dureaza intre 15 si 30 de minute, in functie de marimea spatiului. Ulterior interventiei este recomandata parasirea spatiului intre 1 si 4 ore in functie de tipul de daunatori prezenti.

Servicii de Dezinfectie

Dezinfectia este un proces extrem de important pentru unitatile publice, dar si pentru domeniile private, prin care se urmareste eliminarea microbilor si microorganismelor din aer si de pe diferite suprafete.

Dezinfectia poate fi preventiva, avand ca scop distrugerea germenilor patogeni, terapeutica, cu scopul de a elimina microbii si de a combate bolile infectioase. Aceasta poate fi  si terminala sau totala, cu scopul de sterilizare completa a spatiului.

Doriti o colaborare cu societatea noastra ?

Pentru fiecare serviciu D.D.D. enumerat mai sus, compania noastra va emite un proces verbal de executare a lucrarilor respective. Acest proces verbal reprezinta dovada de executie in fata autoritatilor de control si contine informatii precum: data executiei, tipul de interventie, cantitatea si denumirea substantei utilizata, precum si metodele folosite.

Serviciile DDD se adreseaza atat persoanelor fizice si juridice, cat si institutiilor publice. Avand in vedere ca unele lucrari presupun parasirea spatiului, programul de interventie este stabilit de comun acord cu dumneavoastra.

Doresti o programare ? Suna acum !

Lasa un mesaj

Your email address will not be published.