Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie (DDD)

Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie (DDD)

 Servicii Deratizare , Dezinfectie, Dezinsectie (DDD)

Servicii de Deratizare

Deratizarea cuprinde totalitatea mijloacelor si metodelor de combatere a rozatoarelor. Cand vorbim despre rozatoare ne referim la cele DAUNATOARE, care sunt de 3 tipuri :

  • Rozatoare de casa (care traiesc in preajma casei omului) , respectiv sobolanul cenusiu si sobolanul negru;
  • Rozatoare de camp – le intalnim temporar pe langa asezarile umane , respectiv soarecele de camp. de apa, soarecele pitic;
  • Rozatoare de camp patrunse accidental pe langa casa omului : soarecele de padure, harciogul, popandaul.

Daca vei intalni un astfel de Daunator in preajma locuintei tale , cu siguranta va fi o situatie neconfortabila.

Apeleaza la profesionisti, contacteaza-ne si noi ne ocupam de rezolvarea problemei.

Servicii de Dezinsectie

Dezinsectia reprezinta ansamblul mijloacelor si metodelor de combare a insectelor care vehiculeaza si transmit boli infecto-contagioase si parazitare la om si animale, producand pagube materiale si implicit pagube financiare.

Societatea noastra  aplica metoda chimica pentru combaterea insectelor, folosind insecticide cu spectru diferit in functie de necesitate (larvicid, acaricid, moluscocid etc).

Pentru ca interventia sa fie reusita, trebuie respectata o procedura de lucru specifica utilizand substante insecticide adecvate cu ajutorul unor echipamente speciale Echipa noastra, este instruita si pregatita pentru a rezolva orice situatie de combatere a insectelor. Apelati cu incredere, la profesionistii „Actual Clean”.

In medie o lucrare de dezinsectie dureaza intre 15 si 30 de minute, in functie de marimea spatiului. Ulterior interventiei este recomandata parasirea spatiului intre 1 si 4 ore in functie de tipul de daunatori prezenti.

Servicii de Dezinfectie

Dezinfectia este actiunea prin care se urmareste decontaminarea mediului de germeni infectiosi si parazitari.

Aceasta operatiuni are rolul de a distruge , neutraliza, indeparta sau reduce numarul de agenti patogenici, pana la limita la care prezenta acestora nu mai creaza risc de imbolnavire.

Dat fiind faptul ca, prin curatire si prin spalare nu se realizeaza indepartarea totala a incarcaturii microbiene a suprafetelor, trebuie efectuata dezinfectia suprafetelor spalate.
Dezinfectia nu trebuie considerata un inlocuitor al spalarii, si in consecinta trebuie efectuata numai dupa spalarea corespunzatoare a suprafetelor.
Societatea noastra efectueaza servicii de Dezinfectie inclusiv impotriva virusului Sars-Cov-2 (COVID 19) , atat in institutii publice cat si in mediul privat (societati comerciale, locuinte private). Inca de la inceputul pandemiei , ne-am adaptat situatiilor ivite pe parcurs, reusind sa efectuam tratamente complete si complexe in tot judetul Maramures si nu numai.
Daca doriti sa dezinfectati un spatiu comercial, o locuinta privata sau chiar o institutie publica, apelati cu increde la serviciile noastre, deoarece veti avea certitudinea unei lucrari executate la standarde de calitate superioara.

Doriti sa incepem o colaborare  ? Alege Actual Clean !

Pentru fiecare serviciu prestat D.D.D. (Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie), societatea noastra va emite un proces verbal care reprezinta dovada de executie in fata autoritatilor/organelor de control.
Doresti o programare ? Suna acum !

Lasa un mesaj

Your email address will not be published.