Despre noi

Home / Despre noi

Despre noi … Actual Clean – Servicii Deratizare in Baia Mare

La Actual Clean, suntem pasionați de protejarea sănătății și siguranței clienților noștri prin serviciile noastre profesionale de DDD (Deratizare, Dezinsecție, Dezinfectie). De ani de zile, ne-am dedicat să oferim cele mai bune soluții pentru a elimina orice tip de dăunători și pentru a preveni reapariția lor în case, afaceri și instituții publice.

Suntem o echipă de experți în DDD, care se concentrează pe oferirea de servicii personalizate pentru fiecare client în parte. Înțelegem că fiecare problemă cu dăunători este diferită și necesită o abordare unică. Prin urmare, oferim evaluări gratuite, pentru a putea identifica problemele și a găsi soluțiile cele mai eficiente și eficace.

Folosim cele mai noi și mai inovatoare metode și echipamente pentru a ne asigura că toți clienții noștri sunt mulțumiți de serviciile noastre. Suntem mândri de faptul că ne putem adapta la cerințele clienților și de a oferi servicii de înaltă calitate într-un timp cât mai scurt posibil.

La Actual Clean, ne angajăm să fim partenerul tău de încredere pentru protejarea sănătății și siguranței tale. Fie că ai nevoie de servicii de deratizare, dezinsecție sau dezinfectare, noi suntem aici pentru a te ajuta. Contactează-ne astăzi pentru a afla cum putem ajuta la protejarea casei, afacerii sau instituției tale de dăunători!

CINE SUNT CLIENTII NOSTRI ?

La Actual Clean, ne mândrim cu portofoliul nostru diversificat de clienți, dintr-o gamă largă de industrii și sectoare. Suntem partenerul de încredere pentru companii mici și mari, precum și pentru instituții publice, care își doresc să protejeze sănătatea și siguranța oamenilor prin serviciile noastre profesionale de deratizare, dezinsecție și dezinfectie.

Printre clienții noștri se numără companii din sectorul alimentar și hotelier, care trebuie să se conformeze standardelor stricte de igienă și să prevină contaminarea alimentelor și a băuturilor. De asemenea, suntem partenerii de încredere ai instituțiilor medicale și a altor instituții publice, unde igiena și siguranța oamenilor sunt prioritare.

Colaborăm cu proprietarii de case și de apartamente care sunt preocupați de sănătatea familiei lor și doresc să se asigure că casa lor este protejată împotriva dăunătorilor și a infecțiilor. De asemenea, oferim servicii de deratizare, dezinsecție și dezinfectie și companiilor care activează în sectorul industrial și al construcțiilor, unde există riscuri mari de infestare cu dăunători.

Suntem bucuroși să lucrăm cu o gamă largă de clienți și să ne adaptăm la cerințele specifice ale fiecăruia dintre aceștia. Suntem dedicați în a oferi soluții personalizate pentru toți clienții noștri, iar rezultatele noastre excelente demonstrează că suntem partenerul de încredere pentru orice nevoie de DDD.

VIZIUNE

La Actual Clean – Servicii Deratizare in Baia Mare, viziunea noastră este de a fi liderul în industria serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfectie, oferind soluții eficiente și personalizate pentru fiecare dintre clienții noștri. Ne dorim să fim compania preferată de clienți atunci când vine vorba de prevenirea și controlul infestării cu dăunători și a infecțiilor, protejând astfel sănătatea și siguranța oamenilor.

Ne concentrăm asupra îmbunătățirii continue a serviciilor noastre, utilizând cele mai noi tehnologii și echipamente de ultimă generație, precum și cele mai eficiente metode de tratament pentru a ne asigura că clienții noștri beneficiază de cele mai bune soluții posibile. Suntem dedicați în a oferi soluții personalizate pentru fiecare clienții noștri, bazate pe nevoile lor specifice și pe cerințele legale și reglementare în vigoare.

Viziunea noastră este să fim mereu la pas cu evoluția pieței și a nevoilor clienților noștri, și să oferim cele mai inovatoare soluții de DDD care să protejeze sănătatea și siguranța oamenilor, indiferent de sectorul în care activează. În plus, ne dorim să fim un partener de încredere și să ne asigurăm că experiența clienților noștri cu Actual Clean este una pozitivă și satisfăcătoare.

 

MISIUNEA 

Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri servicii de calitate superioară în domeniul deratizării, dezinsecției și dezinfectiei, astfel încât să putem contribui la prevenirea și controlul infestării cu dăunători și a infecțiilor, protejând astfel sănătatea și siguranța oamenilor.

Suntem dedicați să oferim cele mai eficiente și personalizate soluții de DDD pentru fiecare dintre clienții noștri, astfel încât să putem aborda nevoile specifice ale fiecărui sector în care aceștia activează, indiferent dacă vorbim de sectorul agroalimentar, medical, farmaceutic, hotelier sau orice alt sector în care prezența dăunătorilor și a infecțiilor poate reprezenta o problemă majoră.

Ne angajăm să utilizăm cele mai noi tehnologii și cele mai bune practici în domeniu pentru a ne asigura că oferim cele mai eficiente și sigure soluții de DDD pentru clienții noștri, iar experiența noastră de peste X ani în domeniu ne permite să avem o înțelegere profundă a nevoilor acestora.

De asemenea, suntem dedicați în a respecta cele mai înalte standarde de siguranță și de calitate, astfel încât să putem oferi clienților noștri un serviciu de încredere și de calitate superioară. Ne străduim să fim mereu la pas cu evoluția pieței și a nevoilor clienților noștri, și suntem mândri să fim un partener de încredere pentru toți cei care aleg Actual Clean pentru soluțiile lor de DDD.

VALORI :

credem că valorile noastre sunt esențiale pentru a ne atinge obiectivele și pentru a ne păstra angajamentul față de clienții noștri. Aceste valori ne ghidă în toate activitățile noastre, de la relaționarea cu clienții noștri și până la modul în care își îndeplinim misiunea în fiecare zi.

Iată valorile noastre:

1.Calitate – ne angajăm să oferim cele mai bune servicii de DDD pentru clienții noștri. Fiecare proiect este tratat cu aceeași atenție la detalii, iar angajații noștri sunt instruiți pentru a oferi cele mai bune soluții de deratizare, dezinsecție și dezinfectie.

2.Integritate – suntem onești și respectăm angajamentele făcute cu clienții noștri. Fiecare proiect este abordat cu o abordare transparentă și etică, iar relația cu clienții noștri este construită pe baza încrederii și respectului.

3.Inovație – suntem mereu în căutarea celor mai noi și mai bune tehnologii și metode de lucru pentru a oferi cele mai eficiente și sigure soluții de DDD pentru clienții noștri. Suntem mereu la pas cu evoluția pieței și a nevoilor clienților noștri.

4.Responsabilitate – suntem conștienți de impactul pe care îl avem asupra mediului și comunității și ne asumăm responsabilitatea de a oferi soluții de DDD sustenabile și responsabile din punct de vedere ecologic.

5.Orientare către client – clienții noștri sunt centrul activităților noastre, iar satisfacția lor este prioritatea noastră. Suntem dedicați să oferim cele mai personalizate și adaptate soluții de DDD pentru fiecare dintre clienții noștri, astfel încât să putem satisface nevoile și așteptările acestora.